Dårlig blogger ?

.. JA!   Det er jeg! 

Men jeg syns det er ekstremt vanskelig å være "Mammablogger", i forhold til det å være prøver/gravid blogger 

Koselig å se at det er noen innom her enda, og det gir meg hvertfall dårlig samvittighet.

 

Dagene her hjemme går virkelig unna! Jentene er litt over 8 måneder nå, og det er virkelig full fart. hehe
Nyter hver dag, og koser meg masse. 

Jentene er totalt ulike, både i oppførsel og utseende. Faktisk veldig moro, siden jeg føler det er litt forventet at tvillinger skal være like, selvom de er 2-eggede. Angående det siste der, så mente legen under fødsel at jentene var 1-eggede pga en morkake(som ikke tydet på at var 2 som var vokst sammen). Jeg tror nok det er 2-eggede siden jeg fikk satt inn 2 egg, og de ligner jo lite...

 

Tvillingjente 1:

Minst ved fødsel, men raste fort forbi sin søster i vekt, da denne jenta elsker mat! Hu er kjempeinterressert i all slags mat hu blir tilbydt og blir fornærmet om jeg spiser noe hu ikke får smake på. Hu er og "sjefen" av jentene og stjeler alle lekene til sin søster, og blir snurt når jeg forhindrer det. Hu er og den som har har utviklingsprang først. Er veldig utålmodig om det er noe hu har forståelse for, men ikke helt klarer ;) Hu er en veldig snill jente, som sover stort sett hele natten. Hu babler masse for tiden, og sier "Mama" når hu er lei seg, er trøtt eller jeg går ut av rommet.  Hu har nå fått 4 tenner på en uke, uten noe annet enn litt urolig om natten, men ikke så mye at hu våkner. Har og fått for seg om dagen at hu skal rynke nesen når hu smiler. Herlig!!! ♥

Tvillingjente 2: 

Helt ulik sin søster i matveien, er kjempeskeptisk til ny mat, og vrir seg gjerne unna. Vil heller ikke sitte på fanget å spise. Så sitter i vippestolen når hu får flaske. Blir illsint om hu må ligge i armkroken. Hu spiser sjelden opp, bortsett fra når hu sovner når hu spiser :P Hu er den litt "sårbare", som blir fort lei seg om storesøster er litt brå mot henne eller tar noe fra henne. Hu driver med push-ups om dagen, og er vel snart i gang med krabbingen. hu har stort sett ligget 3 uker bak sin søster med utvikling, men her er hu først ute :) Hu sitter og, og kremter en del. Later som hu hoster, og ler av seg selv. Hehe.. Ingen tenner enda, men de dukker nok opp snart. Hu har gjerne en oppvåkning 1-2 timer etter hu har sovnet, men da bare for litt mat. Så sover hu videre. Våkner da gjerne igjen i 06-07 tiden for mat igjen. Den flaska tar hu ved siden av meg, så sover vi litt videre. Kosestund ♥ Hu sitter gjerne og lager de merkeligste lyder, som minner om grisehyl. Tar seg til munnen og ler. 

 


Alt i alt har jeg 2 herlige jenter som underholder meg masse, de er virkelig det beste som har hendt meg :) 

Vi er endel på tur med vogna, og det går alltid bra. De koser seg, sover, spiser og titter på alt og alle :)

Helt utrolig at de nærmer seg ett år, mye som har skjedd de siste 2 årene.  
**trenger litt råd om hva jeg skal blogge om, om jeg ikke skal slutte, syns det er vanskelig :/ **

5 kommentarer

juneveronicaaa

17.12.2011 kl.02:24

:)

BeautySecret

17.12.2011 kl.02:59

Hei ♥

Du kan skrive litt om hvordan det er å ha tvillinger, og kanskje gi litt tips til kvinner med barn eller tvillinger. Utnytt kvinner med barn, eller som venter!

Love me ♥

MSS

17.12.2011 kl.03:28

Synes du har en veldig fin blogg jeg : ) Stå på !

Tuppen & Lillemor

18.12.2011 kl.07:35

Hvordan var reaksjonen deres da det var to spirer i magen?

Var du bekymret for at noe skulle gå galt?

Du kan skrive hvordan det var å gå gravid med tvillinger, hvordan påvirket det kroppen? Hvordan det var å ta keisersnitt og tiden etter, måtte du ha hjelp siden du hadde to babyer?

Du ble innlagt på sykehuset litt over halvveis i svangerskapet, hva var årsaken og hvordan opplevde du å ligge på sykehuset over lang tid?

Fortsett å skrive om utviklingen til jentene :)

Tips til andre som venter tvillinger.

Oppskrifter.

Om du har tid til å være kreativ, kan du dele det med oss.

Linker til andre blogger du liker å lese.

Hvordan det er å være mamma til tvillinger.

Ammet du tvillingene?

Det var vel det vi kom på nå ;)

Solan

03.02.2012 kl.14:14

Tusen takk for en fantastisk blogg og motivasjonskilde! Bloggen din har holdt meg klistret siden jeg leste ditt første innlegg i formiddag:) Gratulere med 2 vakre prinsesser <3 Ønskere dere alle 4 alt det beste for tiden som kommer! Stor hilsen fra To tette eggstokker som ruger på dag 7 og føler tiden går utroooolig sakte;) Hehe! D vet du jo alt om;)

Skriv en ny kommentar

Ivf - Prøverør- Mamma til tvillinger.

Ivf - Prøverør- Mamma til tvillinger.

28, Asker

Jente som har vært gjennom 1.forsøk med prøverør sensommer 2010. Var heldig og ble gravid, med tvillinger :) Vil bruke denne bloggen for og kanskje hjelpe andre med tips og råd og min erfaring rundt ivf, som heller ikke har naturen på sin side. Ønsker og kontakt med andre prøvere. For tips, råd og opplevelser. Kontakt: ivfbebbis@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits